EXAMINE THIS REPORT ON مزاج سوداوی

Examine This Report on مزاج سوداوی

Examine This Report on مزاج سوداوی

Blog Article

بعضی از مواد غذایی هستند که طبع گرمی داشته اما در بدن باعث تولید خلط سودا میشوند؛ که بادمجان جزو این دسته است یا بالعکس هلیله سیاه طبع سرد و خشکی دارد اما برای درمان سوء مزاج سودا تجویز می شود پس اگر در نسخه پزشک خود این موارد را دیدید نگران نباشید.

خوشبختانه غذا‌های زیادی وجود دارند که می‌توان از آن‌ها به عنوان بهترین ناهار برای بلغمی‌ها اشاره کرد.

غذاهایی که بلغمی ها نباید مصرف کنند، شامل انواع لبنیات همچون شیر و ماست، ترشی، شور، گوشت گاو و گوساله (چون طبع سرد هستند)، عدس، قارچ، سیب‌ زمینی، گوشت سفید یعنی مرغ و ماهی (به خصوص برای روماتیسمی‌ها)، میوه ترش و نرسیده، جو برای مثال در سوپ جو یا نان جو، لیمو شیرین، خیار، نارنگی، کیوی، نسکافه و قهوه و چای، کره گیاهی، روغن نباتی، برنج، نوشابه، سوسیس و کالباس و.

سلام من سر درد چشم درد و تپش قلب دارم و بیشتر اوقات توی گوشام باد میفته به دکتر مراجعه کردم گفت سردی بدنت بالا رفته چکار کنم ممنون از پاسخگویی شما

با سلام من مزاجم سرد هست موهام زود سفید شده وچاقی شکمی دارم درقسمت های مختلف بدنم تحساس سردی می کنم خیلی وقت ها معده‌ام ترش می کنه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

مصرف بسیار کم شیر گرم شده، حتماً با مقدار کمی عسل get more info یا گلاب

رژیم لاغری برای مزاج سوداوی (رژیم لاغری برای سرد مزاج ها)

از روی علائم شاید پاسخ جواب شما مثبت باشد اما برای شناخت سوء مزاج کلی بدن و اندام ها باید به پزشک طب سنتی مراجعه کرد چرا که کار آسانی نیست و نیاز به تبحر دارد.

علاوه بر مصرف قویترین داروی ضد بلغم، می‌توان از روش‌های دیگر نیز برای کاهش غلبه بلغم کمک گرفت. به طور مثال بادکش کردن یک روش درمانی در طب سنتی برای جلوگیری و درمان غلبه اخلاط بدن است که در کلینیک‌های مخصوص این طب نیز انجام می‌شود.

خانه/طب سنتی و مکمل/اخلاط چهارگانه و تشخیص مزاج/علت غلبه سودا و روش درمان سریع و متفاوت آن به زبان ساده علت غلبه سودا و روش درمان سریع و متفاوت آن به زبان ساده

افرا با مزا‌ج‌های مختلف به ورزش نیاز دارند اما این نیاز به ورزش در افراد بلغمی بیشتر دیده می‌شود و این مورد به دلیل مزاج آن‌ها است. برای افراد با مزاج بلغمی بیشتر انجام دادن ورزش‌های هوازی مناسب است. 

طب سنتی که بیشترین تاکید آن روی پیشگیری است، برهم خوردن تعادل اخلاط اربعه را علت بسیاری از بیماری‌ها معرفی می‌کند و معتقد است که افزایش یکی از این اخلاط در بدن می‌تواند با دردسرها و مشکلات زیادی همراه باشد و عملکرد طبیعی بافت‌ها و اندام‌ها را مختل کند. بنابراین، باید خلط اضافی را در بدن کاهش داد.

این روزها، طب سنتی که از آن به عنوان طب مکمل یاد می‌شود در بین مردم طرفداران زیادی پیدا کرده است.

توجه: مقالات مرتبط با پزشکی و سلامت داروخانه مفید طب از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده‌اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند، بنابراین توصیه درمانی و پزشکی محسوب نمی‌شوند.

Report this page